20101125

unsur,campuran n sebatian:)


korg anak no bape dalam family??lets find out pe unsur kite tapi jangan caye sangat ok.kita sendiri tau diri kita camnekn?:)



Tanah – anak pertama, ke5, ke9
Air – ke2, ke6, ke10
Api – ke3, ke7, ke11
Angin- ke4, ke8, ke12





if anda berunsurkan tanah:
  • Merendah diri, serta hormat dan patuh, setia serta rela berkorban..
  • Tidak cerewet, tidak meninggi diri, tidak sombong dan bukan seorang pemarah.
  • Tenang diri, aman, dan memberi sokongan.
  • Tidak suka membantah atau membangkang.
  • Berwatak manis, lemah lembut, bersih dan sentiasa menjaga kecantikan..

if anda berunsurkan air:
  • Menghidupkan hati pasangan dan pemberi semangat.
  • Mengambil berat
  • Hatinya bersih dan boleh membahagiakan pasangan.
  • Menenangkan pasangan
  • Sangat romantis
  • Mudah menangis

if anda berunsurkan api:
  • Cintanya sentiasa hangat dan memberahikan
  • Cergas, cepat dlm gerak geri dan tangkas menguruskan rumah tangga.
  • Penasihat yang baik
  • Pandai dan cekap mengurus rumahtangga
  • Pandai menghias diri agar kelihatan cantik selalu
  • Berwaspada selalu

if anda berunsurkan angin:
  • Lemah lembut dan menenangkan
  • Pandai bermain kata dan memujuk rayu
  • Sopan santun dan berbudi pekerti mulia
  • Bijak mewujudkan suasana selesa.
  • Hati yang cepat berubah ubah


jum komen diri sendiri,ngeee. hunny niank sulong so unsurnyer adalah TANAH
  • Merendah diri, serta hormat dan patuh, setia serta rela berkorban.
  • emm,setia 2 cm betul,haha.yg len no comment
  • Tidak cerewet, tidak meninggi diri, tidak sombong dan bukan seorang pemarah.
  • rase cm betul dh tp adik ckp hunny garang,haa,cmne tu,hehe
  • Tenang diri, aman, dan memberi sokongan.
  • yg support 2 betui sgt la rasenyer:P
  • Tidak suka membantah atau membangkang.
  • uishh,ne yg kne bangkang kne gtau,ne leh ikut je,rite?
  • Berwatak manis, lemah lembut, bersih dan sentiasa menjaga kecantikan.
  • haha,dis one sungguh xtahan,ask my frens la

nak tau kahwin sekufu cmne??wait for d next entry:):):)
[budget ader jer yg nk dgo cte ko tu,huhu]


No comments:

Post a Comment

Post a Comment